Behoud zelf de controle over het outsourcing-proces

Home » Over CSP » Werkwijze

Wilt u graag zelf het overzicht en de controle houden over uw outsourcing? Wij assisteren u hierbij door u te allen tijde te informeren over de voortgang van het outsourcing-proces naar Azië. Via onze klantenomgeving kunt u de status van het project inzien, nieuwe aanvragen indienen, persoonlijk contact opnemen met uw projectmanager en zonodig zelfs de Track & Trace-code van uw schip met producten bekijken. U komt zo precies te weten in welke fase uw outsourcing zich bevindt.

Hoe gaan wij te werk?

Bij Commercial Support Pacific Limited werken wij altijd volgens een vast, betrouwbaar traject. Allereerst behandelen we uw aanvraag intern, om vervolgens de mogelijkheden aan u te presenteren. Vervolgens doorlopen we de volgende stappen:

  • Stap 1: Sourcing. Zodra wij een overkomst met u hebben gesloten, zullen wij op zoek gaan naar fabrikanten in Azië die uw aanvraag kunnen oppakken. Natuurlijk letten we hier ook op de kwaliteitseisen en standaarden voor verantwoorde productie die wij hanteren. Zodra een juiste leverancier is gevonden, maken we een offerte op maat.
  • Stap 2: Sampling. Als u hiermee akkoord gaat zal de sampleproductie worden gestart. Dit duurt net zo lang tot u tevreden bent.
  • Stap 3: Quality Control. Zodra de daadwerkelijke productie van start gaat, voeren wij gedurende het proces vanuit onze kantoren in Azië regelmatig controles uit om de kwaliteit te waarborgen. In de tussentijd houden we je regelmatig op de hoogte over de vorderingen in het productieproces. Als u graag zelf de fabriek wilt bezoeken, kunt u zeker langs komen bij de fabriek in Azië om het verloop van de productie met eigen ogen te zien.
  • Stap 4: Delivery & Follow-up. Zodra de productie is afgerond, worden deze zo snel mogelijk naar u vervoerd per zee- of luchtvracht, of een combinatie van deze twee transportmiddelen. Zijn je producten eenmaal in Nederland aangekomen, zal CSP de benodigde rapportages aan u doen toekomen en coördineren wij de door u aangewezen wijze van transport. 

Continu de vinger aan de pols houden gedurende het productieproces

Gaat u in zee met CSP, dan kunt u de order follow up en kwaliteitscontroles laten uitvoeren gedurende het productieproces in Azië. Regel de kwaliteit van uw buitenlandse productie tot in de puntjes via onze eigen kantoren en professioneel personeel zowel in Azië als in Nederland. Vraag een offerte aan of plan een afspraak met een van onze medewerkers door te bellen naar +31 (0)30 6973 251.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op

CSPacific