Over CSP

Home » Over CSP

COMMERCIAL SUPPORT PACIFIC heeft zijn oorsprong in 2004 en is een familie bedrijf met een internationale scope. Typerend voor CSP zijn de solide oplossingen en het realiseren van maatwerk oplossingen voor haar opdrachtgevers door middel van een hoge mate van kennis , vakmanschap en flexibiliteit.

Proactieve aanpak

Jarenlange ervaring is één, maar een doordachte organisatie-inrichting is minstens zo belangrijk. Juist deze combinatie biedt u de garantie van kwaliteit, een betrouwbare begeleiding van u import activiteiten en een proactieve aanpak. Daarbij is de volledige ketenregie bij ons in goede handen: van sourcing, sampling, productie en uiteindelijke kwaliteit controles.

CSP is als strategische sourcing organisatie een vaste partner voor een breed scala aan opdrachtgevers in de non- food branche. Zij kiezen voor ons vanwege de strakke procesbeheersing en onze oplossingsgerichte houding. Onze meerwaarde optimaal ervaren? Leg dan u sourcing opdrachten bij ons neer. Met slimme optimalisaties vergroten wij de marge tussen uw kost- en verkoopprijs.

Missie

Verminderen van risico’s bij het importeren vanuit Azië, het bouwen en verbeteren van relaties tussen fabrikant en opdrachtgevers voornamelijk in de non food branche. Op basis van bestaande kennis en ervaring uitgekiende maatwerkoplossingen realiseren. Het is onze focus op de kleinste details die leiden tot grote verbeteringen. Mensen maken bij ons het verschil. Betrouwbaarheid, passie, vakkennis en opleiding zijn de pijlers onder ons bedrijf. We streven naar duurzame relaties, met medewerkers en met opdrachtgevers. CSP is een typisch familiebedrijf met een internationale scope.

Visie

Met het oog op de snelle groei van onze wereldbevolking en de groeiende behoefte aan consumptie goederen draagt CSP bij met  maatschappelijk verantwoordelijke oplossingen om voor onze opdrachtgevers deze te kunnen voldoen. Door kennis te combineren met kostenbewustzijn en flexibiliteit, dragen we bij aan de handhaving en verbetering van de positie van onze opdrachtgevers in het markt segment waarin zij opereren. Volwaardig partnership is daarbij cruciaal.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op

CSPacific