Sampling

Home » Diensten » Sampling

Ondersteuning op maat

Nadat samen met u of door u de keuze is gemaakt met welke fabrikant(en) het project zal worden voortgezet, zal het offerte- en productontwikkelingsproces worden gestart en begeleid. Het betreffende kantoor van CSP in de regio zal in nauwe samenwerking met de fabrikant de bemonstering uitwerken op basis van de door u gegeven specificaties en of wensen. Het is van essentieel belang dat de producten voldoen aan de juiste eisen en normen die later in het productieproces van belang zijn. CSP geeft ondersteuning op maat.

Bemonstering

CSP zorgt ervoor dat de bemonstering (samples) vanuit de fabrikant zo snel mogelijk bij de opdrachtgever komen. Evaluatie van het monster met de daarbij behorende technische datasheet en een gerichte prijsindicatie zal in samenwerking met CSP leiden tot een gerichte offerte. CSP waarborgt de verdere follow up aangaande communicatie met betrekking tot de bemonstering tussen opdrachtgever en fabrikant. Dit alles wordt vanuit de eigen kantoren in China/Verre Oosten en- of Nederland aangestuurd.

Toetsing

Nadat U het sample heeft beoordeeld en goedgekeurd zal CSP de volgende stappen gaan ondernemen om ervoor zorg te dragen dat U een gerichte offerte op maat aangeleverd krijgt en de juiste criteria gehanteerd worden om deze te kunnen toetsen aan de uiteindelijk productie van u goederen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op

CSPacific