Quality control

Home » Diensten » Quality control

Inspectiemogelijkheden

Naast de controle op de kwaliteit verkrijgt u meer inzicht of uw afgesproken levertijden gehaald zullen worden en onder welke omstandigheden er geproduceerd wordt. CSP biedt u de mogelijkheid om op verschillende belangrijke momenten gedurende het productieproces een kwaliteitscontrole te laten uitvoeren bij uw fabrikant in het Verre Oosten , namelijk tijdens:

Kwaliteitscontrole

CSP geeft na de laatste inspectie een rapport af. Het rapport is nodig om goedkeuring voor de betaling van de goederen aan de fabrikant te geven. De kwaliteitsmanager in dienst van CSP is verantwoordelijk voor het totale kwaliteitscontrole proces voor alle goederen die via CSP het Verre Oosten verlaten. De kwaliteitsmanager heeft continue kwaliteitscontroleurs in het land reizen om alle inspecties uit te voeren.

Indien nodig (op verzoek van de opdrachtgever) zal er gebruik gemaakt worden van laboratoria waar CSP goede ervaringen mee heeft. Ook dit proces wordt door CSP begeleid en gecontroleerd.

Certificering

Indien certificering volgens de Europese wetgeving van toepassing is op het door u aangevraagde product zal CSP dit proces begeleiden en controleren in overleg met de opdrachtgever. CSP zal hierbij gebruik maken van externe gecertificeerde partners in het land van oorsprong. Een aantal instanties waar CSP op dit moment mee samenwerkt zijn : TUV, SGS. Intertek.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op

CSPacific