Diensten

Het uitbesteden van uw sourcing in het Verre Oosten bespaart u de noodzaak om een eigen lokale entiteit op te zetten en alles wat daarbij komt kijken.

Naast de besparingen die u doet op tijd, kosten en teleurstellingen maakt u gebruik van de jarenlange China en Verre Oosten ervaring die CSP u te bieden heeft. Wij zijn bekend met de regelgeving die van toepassing kan zijn op het U door U gekozen product. Door de jarenlange ervaring hebben wij de nodige kennis opgedaan in de volgende productgroepen:

  • Electronics
  • Bedding
  • Personal care
  • Personal protection
  • Medical devices
  • Fashion & accessoires
  • Gifts & Premiums
  • Household items
  • Furniture

Diensten

Door de flexibiliteit van de diensten die CSP aanbiedt, heeft de opdrachtgever de mogelijkheid naar wens hiervan gebruik te maken / bijstellen.

Voordat CSP voor een opdrachtgever werkzaamheden verricht zullen er duidelijke afspraken worden gemaakt van welke diensten de opdrachtgever gebruik zal maken en wat de daaraan verbonden kosten zijn.

Om te voorkomen dat u investeringen verliest doordat u producten importeert die kwalitatief niet voldoen laat u kwaliteitscontroles in het land van oorsprong uitvoeren op de gefabriceerde producten bij de fabriek. U laat de kwaliteit controleren in het Verre Oosten door CSP.

Een geruststellende gedachte

Wij geven een gedetailleerd inzicht over de kosten die in rekening worden gebracht. Meestal is ons honorarium inkoopomzet gerelateerd. De opdrachtgever zal daar altijd duidelijk zicht op hebben en niet met onverwachte onkosten worden geconfronteerd.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Europese bedrijven zien de noodzaak zich meer te profileren als maatschappelijk verantwoorde onderneming. Niet alleen vanuit ethisch, maar ook vanuit commercieel oogpunt. Er zijn vele mogelijkheden. Welke mogelijkheden realistisch zijn en welke oplossingen een zeer moeizaam en langdurig proces inhouden, CSP kan hierbij adviseren en implementeren. Wij scannen de toeleveranciers op kinderarbeid, leefbaar inkomen, arbeidsomstandigheden of bijvoorbeeld op het gebruik van ecologisch verantwoorde materialen.

Sourcing

Sourcing China en overige landen Verre Oosten CSP zorgt ervoor dat u kosten en tijd kunt besparen en tevens alle …

Sampling

Ondersteuning op maat Nadat samen met u of door u de keuze is gemaakt met welke fabrikant(en) het project zal worden …

Quality control

Inspectiemogelijkheden Naast de controle op de kwaliteit verkrijgt u meer inzicht of uw afgesproken levertijden gehaald zullen worden en onder …

Order follow up

Als op de offerte en het sample een akkoord is gegeven door de opdrachtgever, volgt meestal de order van de opdrachtgever. CSP …

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op