Sourcing

Home » Diensten » Sourcing

Sourcing China en overige landen Verre Oosten

CSP zorgt ervoor dat u kosten en tijd kunt besparen en tevens alle valkuilen van het zaken doen in China kunt vermijden. Ondernemers zien ons vaak als het verlengstuk van hun inkoopafdeling. Zo kunnen wij het gehele inkoopproces of een gedeelte daarvan overnemen. Wij hebben jaren ervaring met het sourcen van goede leveranciers in China en de overige landen in het Verre Oosten voor zowel bestaande- als nieuwe producten. Hierdoor hebben wij een goede relatie weten op te bouwen met een breed scala aan leveranciers. Iets wat erg belangrijk is als u succesvol zaken wilt doen in het Verre Oosten.

Productie mogelijkheden Verre Oosten

Samen met u bekijken we de mogelijkheden voor uw product en de benodigde specificaties. Wij denken graag met u mee en kunnen voor u op maat producten bedenken, ontwerpen en in productie nemen. Tijdens het hele productieproces blijft u op de hoogte van wat er in China gebeurt. Samen met ons bent u er zeker van dat u het maximale uit uw China productiemogelijkheden en kostenbesparingen kunt halen.

Internationale communicatie via eigen kantoren

Wij kennen de Chinese cultuur en spreken zowel de Chinese, Nederlandse als Engelse taal. Zo weten wij met elke partij op internationaal niveau goed te communiceren. Met eigen kantoren in Hong Kong, Zhejiang en Guangzhou zitten wij daar waar de meeste productie plaatsvindt. Dit maakt het voor ons mogelijk om fabrieken langs te gaan en controles uit te voeren. 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Containers Per jaar

Producten

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op

CSPacific