Sourcing in India

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Home » Sourcing India

Heeft u een bedrijf en wilt u graag de mogelijkheden verleggen door aan sourcing in India te doen? Dan helpen wij bij CSP u graag. Wij weten hoe u het beste kosten en tijd kunt besparen, terwijl u op een efficiënte manier produceert. Samen met u kijken we wat de mogelijkheden zijn en welke specificaties u nodig heeft voor uw producten. Wij hebben relaties met een breed scala aan leveranciers, waardoor we voor u altijd een passende persoon kunnen vinden als u aan sourcing in India wilt doen.

Wenst u graag meer informatie over sourcing van uw bedrijf in India?

Neem contact op met ons

Wat maakt sourcing in India aantrekkelijk?

Sourcing van producten in India of het naastgelegen Pakistan is om meerdere redenen aantrekkelijk. Allereerst beschikken deze landen over veel grondstoffen. Doordat grondstoffen in Europese landen schaars zijn, liggen de grondstofprijzen in India lager. Tevens is het aantrekkelijk om producten te laten maken in India omdat de arbeidskosten daar lager liggen. Het personeel dat betaald moet worden, is vaak ook goed opgeleid. Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit. India is ook een van de landen die een flinke ontwikkeling ondergaat op het gebied van infrastructuur en technologie. Dit maakt het nóg aantrekkelijker voor sourcing van uw producten in India. Er komt uiteraard heel wat kijken bij dit proces. Daarom helpen we als sourcing organisatie u graag met het vinden van goede leveranciers en met het bedenken, ontwerpen en in productie nemen van uw producten.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Wilt u meer informatie ontvangen over sourcing en wat dit inhoudt? Dan geven wij die uiteraard graag. Ook als u naast informatie over sourcing in India graag meer wilt weten over bijvoorbeeld het importeren van producten uit Pakistan, helpen wij u graag. U kunt altijd contact met ons opnemen via +31 (0)30 6973 251.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op

CSPacific