Sourcing in Pakistan

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Home » Sourcing Pakistan

Bij CSP richten we ons op sourcing van uw bedrijf in landen zoals Pakistan. Uw productieproces verleggen naar Aziatische landen kan veel voordelen hebben, maar ook veel risico’s met zich meebrengen. Wij zorgen ervoor dat dit laatste zoveel mogelijk beperkt wordt. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis weten wij van aanpakken en helpen we u graag met sourcing van uw bedrijf in Pakistan.

Wenst u graag meer informatie over sourcing van uw bedrijf in Pakistan?

Neem contact op met ons

Onze ervaring met sourcing van leveranciers in Pakistan

Als u overweegt om aan sourcing in Pakistan te doen, denken wij graag met u mee. Zo bekijken we samen de mogelijkheden voor de producten en kunnen wij zelfs helpen met het laten maken van producten en het productieproces op gang brengen. Door ons brede netwerk blijven wij altijd op de hoogte van het proces en garanderen we u dat de import van uw producten uit Pakistan voorspoedig verloopt. Naast sourcing zorgen we ook voor kwaliteitscontroles in Pakistan. Zo krijgt u inzicht in de kwaliteit van uw producten en heeft u hier uiteraard ook inspraak in.

Kies voor weinig risico’s

Wilt u dat uw productieproces verloopt zonder al te veel valkuilen? Schakel ons dan in! Wij zorgen ervoor dat u het maximale uit uw productiemogelijkheden haalt en dat uw productieproces ook nog eens kostenefficiënt is! Als expert in sourcing weten we wat u nodig heeft. Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u bellen naar +31 (0)30 6973 251. Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op

CSPacific