Importeren uit Pakistan

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Home » Importeren uit Pakistan

Wanneer u ervoor kiest om producten te importeren uit Pakistan met CSP, rekent u op alleen de beste begeleiding. Wij zijn een strategische sourcing organisatie en zorgen altijd voor strakke procesbeheersing en hebben een oplossingsgerichte houding. Dat is wat u nodig heeft wanneer u producten laat importeren uit Pakistan. U wilt natuurlijk zo weinig mogelijk risico’s lopen en het optimale uit uw import halen. Dit houdt in: kosten besparen, een grotere productie en, uiteraard, de hoogste kwaliteit.

Wil u graag producten importeren uit Pakistan?

Neem contact op met ons

Wat kunnen wij voor u betekenen als u producten wilt laten importeren uit Pakistan?

Bij CSP staan we voor kwaliteit, betrouwbare begeleiding en een proactieve aanpak. Dit zult u dan ook terugzien in de manier waarop wij handelen. U legt ons een sourcing-opdracht voor en wij gaan voor u op zoek naar de meest betrouwbare leverancier. Tevens zorgen we ervoor dat er altijd kwaliteitscontroles worden uitgevoerd en dat u samples ontvangt van uw producten. Wij hopen op deze manier een goede relatie te kunnen bouwen tussen u als opdrachtgever en de fabrikant. Voor ons zijn maatwerkoplossingen geen enkel probleem. Dus wilt u producten laten importeren uit Pakistan, India of China? Dan rekent u bij ons op alleen de beste begeleiding en een succesvol proces.

Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over onze visie

Als u besluit in zee te gaan met CSP wanneer u producten wilt laten importeren uit Pakistan, doen wij er alles aan om uw marktpositie te verbeteren en een goede relatie te creëren tussen u en de producent. Wilt u ook gebruikmaken van onze diensten? Neem dan contact met ons op en leg uw sourcing-opdracht aan ons voor. Wij zullen meteen voor u aan de slag gaan! U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)30 6973 251.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op

CSPacific