Selecteer een pagina

Leverancier China

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Zoekt u een betrouwbare leverancier in China of elders in Azië? Zoekt u een partner met lokale kennis die de plaatselijke taal spreekt om u te helpen? Reken dan op de hulp van CSP. Sinds ons ontstaan in 2004 helpen wij bedrijven met het vinden van leveranciers in het oosten en om de relatie met hun fabrikant te onderhouden. Wij beschikken hiervoor over verschillende kantoren met medewerkers ter plaatse in Azië en Nederland.

Neem contact op met ons

Vind een goede leverancier in China met onze expertise

Er zijn verschillende valkuilen wanneer u wilt zakendoen in Azië. Deze vermijdt u eenvoudig als u in zee gaat met een betrouwbare leverancier. CSP helpt u bij het vinden van de juiste fabrikant voor uw producten in China of daarbuiten. Bovendien helpen wij u om een goede relatie met uw fabrikant op te bouwen en misverstanden te vermijden. Wij regelen de communicatie tussen u en de fabrikant via onze eigen kantoren. Deze bevinden zich ter plaatse in China, Hong Kong en Vietnam en in Nederland. Onze medewerkers zijn bekend met de plaatselijke gebruiken spreken zowel Chinees, Nederlands als Engels.

Schakel ons in en doe zorgeloos zaken in het buitenland

De dienstverlening van onze organisatie omvat meer dan alleen het vinden van een betrouwbare leverancier in China of Azië. U schakelt ons ook in voor sampling, kwaliteitscontroles en administratieve taken in de samenwerking met uw buitenlandse fabrikant. Vraag snel een offerte aan of plan een gesprek en ontdek meer over onze service. Bel +31 (0)30 6973 251.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op