Kwaliteitscontrole bij uw leverancier in China

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Home » Kwaliteitscontrole China

Een kwaliteitscontrole uitvoeren bij uw leverancier in China heeft heel wat voeten in de aarde. Als u de taal niet spreekt en de cultuur niet kent, is dit helemaal moeilijk. Vertrouw daarom op een partner met plaatselijke kennis die u bijstaat in het hele proces. CSP helpt haar opdrachtgevers sinds 2004 met maatwerkoplossingen om de samenwerking tussen Europese en Aziatische bedrijven te versterken. Wij staan klaar met een professionele productie-audit voor uw leverancier in Azië.

Wenst u graag meer informatie over de kwaliteitscontrole in China?

Neem contact op met ons

Waarom moet u een kwaliteitscontrole uitvoeren bij uw leverancier in China?

Een productie-audit voor uw bedrijf in Azië betreft een methodische beoordeling van productieprocedures binnen een firma om efficiëntie, effectiviteit en naleving van bestaande standaarden en wetgeving te beoordelen en te verbeteren. Een productie-audit van onze strategische sourcing organisatie focust op diverse facetten van het productieproces in Azië, waaronder:

  • Product- en proceskwaliteit,
  • De efficiëntie van productieprocedures in termen van tijd, kosten en gebruik van materialen,
  • Garanderen dat productiehandelingen voldoen aan alle relevante lokale, nationale en internationale voorschriften, inclusief milieu-, veiligheids-, en arbeidsstandaarden,
  • Het gebruik en beheer van grondstoffen en middelen, gericht op het optimaliseren van gebruik en verlagen van kosten,
  • Controleren van de werkomstandigheden om te zorgen dat ze veilig zijn en voldoen aan de arbeidswetgeving,
  • Evalueren van de technologie en apparatuur gebruikt in het productieproces, om te bepalen of modernisering of updates vereist zijn om de productie-efficiëntie te verhogen.

Om te allen tijde te zijn verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor uw producten is het belangrijk om regelmatig een kwaliteitscontrole uit te voeren bij uw leverancier in China. Door een quality control te regelen, voorkomt u dat foutieve producten op de markt komen. Dat kan leiden tot ontevreden klanten en een slechte reputatie voor uw bedrijf. Vertrouw daarom op een betrouwbare partner die in uw plaats zorgt voor begeleiding tijdens het productieontwikkelingsproces.

Regel een grondige controle tijdens elke stap van het productieproces

Zowel voor, tijdens als na de productie-audit, zijn controles mogelijk binnen het bedrijf in Azië. Op het einde van de laatste inspectie krijgt u van ons een uitgebreid rapport dat u nodig heeft om de betaling van de fabrikant goed te keuren en vrij te geven voor verscheping. Blijf niet zitten met twijfels rondom de kwaliteit van uw buitenlandse bedrijfsvoering en schakel CSP in voor een strenge controle van uw fabrikant en de nodige follow-up. Vraag een offerte aan of plan een afspraak met onze medewerkers met kennis van een internationale aanpak. Bel +31 (0)30 6973 251.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op

CSPacific