Kwaliteitscontrole in China

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Home » Kwaliteitscontrole China

Een kwaliteitscontrole uitvoeren bij uw leverancier in China heeft heel wat voeten in de aarde. Als u de taal niet spreekt en de cultuur niet kent, is dit helemaal moeilijk. Vertrouw daarom op een partner met plaatselijke kennis die u bijstaat in het hele proces. CSP helpt haar opdrachtgevers sinds 2004 met maatwerkoplossingen om de samenwerking tussen Europese en Aziatische bedrijven te versterken.

Wenst u graag meer informatie over de kwaliteitscontrole in China?

Neem contact op met ons

Waarom moet u tijdens de productie een kwaliteitscontrole uitvoeren bij uw leverancier in China?

Om te allen tijde te zijn verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor uw producten is het belangrijk om regelmatig tijdens de productie een kwaliteitscontrole uit te voeren bij uw leverancier in China. Door een kwaliteitscontrole te regelen voor uw productie in China, voorkomt u dat foutieve producten op de markt komen. Dat kan leiden tot ontevreden klanten en een slechte reputatie voor uw bedrijf. Vertrouw daarom op een betrouwbare partner die in uw plaats een kwaliteitscontrole laat uitvoeren bij uw buitenlandse producent.

Regel een grondige controle tijdens elke stap van het productieproces

Schakelt u CSP in, dan heeft u de mogelijkheid om een kwaliteitscontrole te laten uitvoeren tijdens de belangrijke momenten van de productie in China. Zowel voor, tijdens als na het proces, zijn quality controles mogelijk. Op het einde van de laatste inspectie krijgt u van ons een uitgebreid rapport dat u nodig heeft om de betaling van de fabrikant goed te keuren en vrij te geven voor verscheping. Blijf niet zitten met twijfels rondom de kwaliteit van uw buitenlandse productie en schakel CSP in voor een strenge controle van uw fabrikant en de nodige follow-up. Vraag een offerte aan of plan een afspraak met onze medewerkers. Bel +31 (0)30 6973 251.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op

CSPacific