Selecteer een pagina

Importeren uit Azië

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Wilt u bepaalde producten, grondstoffen en/of materialen importeren uit Azië? Bespaar tijd, kosten en teleurstellingen en schakel direct CSP in voor professioneel advies en betrouwbare ondersteuning. Dankzij onze jarenlange ervaring met sourcing en sampling in Azië, weten wij precies wat slimme zetten zijn als het gaat om importeren uit dit werelddeel. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste regelgevingen voor zowel Azië als Nederland als het gaat om uw gekozen product. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op met ons

Importeren uit Azië wordt nog aantrekkelijker dankzij onze ondersteuning en begeleiding

Er liggen een hoop valkuilen op de loer als u zaken wilt gaan doen in China en overige landen in het Verre Oosten. Dankzij onze jarenlange ervaring met het sourcen van de beste leveranciers en het importeren van een breed scala producten uit Azië, weten wij precies hoe wij u het best kunnen begeleiden. Graag nemen wij het hele inkoopproces van u over of een gedeelte hiervan. U profiteert van onze kennis en kunde en kunt uw tijd besteden aan andere belangrijke zaken binnen uw organisatie.

Altijd professioneel advies op maat

Samen met u bekijken we wat er nodig is om uw producten te importeren uit Azië. Naast sourcing kunt u bij ons ook terecht voor sampling, zodat u zeker weet dat u altijd de juiste producten gebruikt. Heeft u interesse in onze services? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar +31 (0)30 6973 251.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op