Importeren uit Azië

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Home » Importeren uit Azië

Wilt u goederen importeren uit Azië en ook het vervoer goed geregeld hebben? Wilt u dit uitbesteden aan een specialist? Dat is een verstandige keuze. Hiermee bespaart u namelijk tijd, kosten en voorkomt u teleurstellingen. U hoeft namelijk niet uw eigen kantoor in Azië op te zetten om de logistiek te organiseren.

Wil u graag goederen importeren uit Azië?

Neem contact op met ons

De transportkosten wanneer u gaat importeren uit Azië duidelijk in beeld

Door alle randzaken die komen kijken bij het transporteren van uw producten vanuit het buitenland, zijn de kosten hiervan niet altijd duidelijk. Bij CSP krijgt u echter een duidelijk overzicht van de kosten. Wij bekijken eerst welke diensten u nodig heeft en maken op basis hiervan een overzichtelijke offerte. Vaak zijn onze tarieven gebaseerd op de inkoopomzet.

Zeker van een goede kwaliteit

Wanneer u goederen wilt importeren uit Azië en daarom de logistiek hieromheen organiseert, wilt u zeker zijn van goede kwaliteit. U wilt niet dat uw investering niets of minder waard blijkt te zijn. Laat daarom kwaliteitscontroles uitvoeren door onze specialisten in het land van herkomst. Zo bent u, voordat uw goederen uit Azië komen, zeker van een goede kwaliteit van uw investering in strategische sourcing.

Schakel ons in voor goed en veilig transport

Wilt u er zeker van zijn dat het transport van de door u geïmporteerde goederen uit Azië en andere delen van de wereld op een veilige en betrouwbare manier gebeurt? Laat het transport dan ter plekke coördineren door CSP. Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 6973 251. Wij staan u tevens tot dienst als u goederen wilt importeren uit India wilt importeren.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op

CSPacific