Invoeren uit China

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Home » Invoeren uit China

Voor veel ondernemers is het invoeren van producten uit China een belangrijk deel van hun werkzaamheden. Voor Europa en de rest van de wereld wordt China steeds en belangrijkere handelspartner. Producten uit China staan bekend om hun hoge kwaliteit en gunstige prijs. CSP helpt u graag bij het invoeren van goederen uit China en andere delen van het Verre Oosten, zodat de kwaliteit gegarandeerd wordt.

Wil u graag producten invoeren uit China?

Neem contact op met ons

Waar krijgt u mee te maken bij het invoeren van goederen uit China?

Wanneer u goederen uit Azië importeert, krijgt u te maken met verschillende processen. Allereerst wilt u er zeker van zijn dat de goederen die u gaat invoeren uit China van goede kwaliteit zijn. Wij voeren graag kwaliteitscontroles voor u uit, maar om zeker te zijn van een goede kwaliteit, kiest u ervoor om de producten die u gaat invoeren uit China ook ter plekke te laten produceren. Wij coördineren dit graag voor u. Uw producten worden geproduceerd door onze betrouwbare partners. Onze experts voeren hierbij strenge kwaliteitscontroles uit. Wij controleren hierbij de grondstoffen, het productieproces en het transport naar Nederland. Vervolgens coördineren wij graag het transport, in het land van oorsprong vanwaar de goederen verscheept dienen te worden naar Nederland, voor u. Zo bent u er zeker van dat goederen van een goede kwaliteit veilig aankomen in Nederland.

Internationaal zakendoen op maat? Vraag naar de mogelijkheden!

Bij het invoeren van goederen uit China leveren wij maatwerk. U bepaalt bij welke processen u onze hulp inschakelt. Wij voeren zo’n 300 containers per jaar in vanuit China, waarin miljoenen producten vervoerd worden. Is de volgende die van u? Bel dan naar +31 (0)30 6973 251.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op

CSPacific