Selecteer een pagina

Produceren in China

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Wilt uw bedrijf gaan produceren in China of Zuidoost-Azië en zoekt u een betrouwbare producent in dit land? CSP begeleidt u in het hele proces, van het vinden van een producent tot het faciliteren van de import naar Europa. Wij hebben kantoren ter plaatse in Azië en jarenlange expertise met de plaatselijke werkwijze en taal.

Neem contact op met ons

Ontvang deskundige hulp bij het produceren in China

Schakelt u onze hulp in om te gaan produceren in China? Dan geniet u van onze uitgebreide service. Ten eerste, gaan we samen met u op zoek naar een mogelijke producent in China of een van de buurlanden. We schakelen deze partij vervolgens in voor het produceren van samples. Bent u tevreden met de kwaliteit van deze stalen? Dan gaan we samen aan tafel zitten om een offerte te maken. We zorgen voor een heldere offerte die misverstanden vermijdt dankzij heldere communicatie in het Chinees, Engels en Nederlands. Ook onze kennis van de plaatselijke gebruiken en werkwijze draagt hiertoe bij.

Ontvang begeleiding tijdens elke stap van het produceren in China

Bij het produceren in het buitenland komt meer kijken dan het vinden van een goede producent in China. Waar u ook wenst te produceren, China of Nederland, kwaliteitscontroles zijn nodig. Zo vindt u fouten in het productieproces van de producent in China of van uw ontwerp voor de items op de markt komen. Ook dit regelt CSP: inspecties voor, tijdens en na de productie zijn mogelijk. Wij zorgen dat de producent in China zich houdt aan de gemaakte afspraken rond de levertijden van uw producten.

Vraag uw persoonlijk plan aan

Krijg een maatwerk oplossing voor uw bedrijf wanneer u gaat produceren in China of Azië. Vertrouw op onze expertise en deskundige begeleiding voor uw import vanuit het Oosten. Plan een gesprek met onze medewerkers of vraag meteen een offerte aan om uw producent in China te vinden. Stuur een mail of bel +31 (0)30 6973 251.

 

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op