Laten produceren in China

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Home » Laten produceren in China

Wilt u artikelen laten produceren in China en zoekt u hiervoor een betrouwbare partner die dit voor u gaat realiseren? CSP begeleidt u in het hele proces: van het vinden van een producent tot het faciliteren van de import naar Europa. Wij hebben kantoren ter plaatse in Azië en jarenlange expertise met de plaatselijke werkwijze en taal.

Wenst u graag meer informatie over het produceren van artikelen in China?

Neem contact op met ons

Ontvang deskundige hulp bij het laten produceren in China

Schakelt u onze hulp in om te gaan produceren in China? Dan geniet u van onze uitgebreide service. Ten eerste gaan we met u op zoek naar een sourcing organisatie in China of een van de buurlanden. We schakelen deze partij vervolgens in voor het laten produceren van samples. Bent u tevreden met de kwaliteit van deze stalen? Dan gaan we samen aan tafel zitten om een offerte te maken. We zorgen voor een heldere offerte die misverstanden vermijdt dankzij heldere communicatie in het Chinees, Engels en Nederlands. Ook onze kennis van de plaatselijke gebruiken en werkwijze draagt hieraan bij.

Ontvang begeleiding tijdens elke stap van het laten produceren in China

Bij het laten produceren in het buitenland komt meer kijken dan het vinden van een goede producent in China. Waar u ook wenst uw product te laten produceren, in China of Nederland: kwaliteitscontroles zijn nodig. Zo vindt u fouten in het productieproces van de producent in China of van uw ontwerp voor de items op de markt komen. Ook dit regelt CSP: inspecties voor, tijdens en na de productie zijn mogelijk.

Vraag uw persoonlijk plan aan

Krijg een maatwerkoplossing voor uw bedrijf wanneer u producten wilt laten maken in China of Azië. Vertrouw op onze expertise en deskundige begeleiding voor uw import vanuit het Oosten. Plan een gesprek met onze medewerkers of vraag meteen een offerte aan om uw producent in China te vinden. Bel naar +31 (0)30 6973 251.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op

CSPacific