Inkopen uit China

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Home » Inkopen uit China

Heeft u inkopen uit China gedaan voor uw bedrijf? Dan wilt u dat deze veilig in Nederland aankomen. Verder wilt u er ook zeker van zijn dat de goederen die u in China bent gaan inkopen van goede kwaliteit zijn. Wanneer u goederen in China gaat inkopen, weet u namelijk niet altijd wat de kwaliteit hiervan is. U koopt deze goederen vaak op afstand in. Gelukkig biedt CSP een oplossing aan. Onze specialisten op locatie voeren graag een grondige kwaliteitsinspectie voor u uit, waardoor u verzekerd bent van goede producten uit China.

Wil u graag inkopen uit China?

Neem contact op met ons

Doe veilig en eenvoudig inkopen uit China vanuit uw kantoor in Nederland

Door uw inkopen uit China te outsourcen aan CSP, profiteert u van enkele voordelen. Op deze manier doet u aan veilig invoeren vanuit China en bent u zeker van een goede kwaliteit van de goederen. U hoeft geen kantoor in China te hebben of mensen naar het Verre Oosten te sturen om uw inkopen te regelen. Wij hebben de professionals ter plaatse. Dat bespaart tijd en geld en u voorkomt teleurstellingen.

Maatschappelijk verantwoord inkopen in China

Wanneer u inkopen in China doet, is dit meer belastend voor het milieu dan wanneer u inkopen doet binnen Europa of zelfs binnen Nederland. Ook weet u vaak niet hoe het met de arbeidsomstandigheden in de fabriek van de producent is gesteld. CSP, onze strategische sourcing organisatie, adviseert u graag over de meest milieuvriendelijke manieren om inkopen van spullen te doen in China en over toeleveranciers die zorgen voor goede leefomstandigheden voor hun medewerkers. Zo scannen wij deze toeleveranciers op zaken als kinderarbeid, leefbaar inkomen, arbeidsomstandigheden en het gebruik van ecologisch verantwoorde materialen.

Maak gebruik van de verschillende diensten van de specialist

Wanneer u inkopen doet uit China, heeft u te maken met verschillende aspecten. U wilt er natuurlijk voor zorgen dat de ingekochte goederen veilig aankomen in Nederland. Verder wilt u er zeker van zijn dat de goederen die u bent gaan inkopen in China van goede kwaliteit zijn. Hiervoor bieden wij begeleiding bij import aan zodat u uw goederen veilig en verantwoord naar Nederland haalt. Wilt u een overzicht van al onze diensten? Bel dan naar +31 (0)30 6973 251.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op

CSPacific