Selecteer een pagina

Zaken doen in China

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Wilt u zaken doen in China en daarbij zo veel mogelijk winst behalen? Schakel CSP in voor professionele sourcing van al uw producten in China en daarbuiten. Wij besparen u zowel kosten als tijd, dat is pas succesvol zaken doen in China! Wij zijn gevestigd in diverse steden in China waar veel geproduceerd wordt. Hierdoor zijn wij altijd in staat om diverse controles uit te voeren. Meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Neem contact op met ons

Bespaar kosten en vergroot de productie tijdens het zaken doen in China

De meeste ondernemers zien ons als een verlengstuk van hun eigen inkoopafdeling. In veel gevallen nemen wij het gehele inkoopproces of een gedeelte daarvan over. Wij hebben jaren ervaring met het sourcen van de beste leveranciers in China en doen daar prettig zaken mee. Dankzij de goede relaties met hen, hebben wij altijd een breed scala aan leveranciers voor u die zowel bestaande als nieuwe producten voor u maken. Een goede prijs-kwaliteitverhouding staat hierbij altijd centraal.

Ondersteuning van A tot Z

Als u ons inschakelt, bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare sparringpartner. Wij houden u tijdens het gehele productieproces op de hoogte en voeren diverse taken uit. Samen met ons bent u zeker van de beste productiemogelijkheden en de grootste kostenbesparingen. Wilt u ook ontspannen zaken doen in China? Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden. Bel naar +31 (0)30 6973 251.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op