Spullen inkopen voor webwinkel

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

De meest voordelige spullen inkopen voor uw webwinkel doet u niet zelf. Hoe dan wel? Dit laat u doen door CSP. Dankzij onze ruime ervaring met sourcing in China en andere landen in het Verre Oosten weten wij precies welk producten wij moeten inkopen om uw webshop naar een hoger niveau te tillen. U doet besparingen op tijd, kosten en teleurstellingen als u ons spullen laat inkopen voor uw webwinkel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan vertellen wij u graag meer.

Neem contact op met ons

Geniet van diverse diensten op maat als wij de spullen inkopen voor uw webwinkel

Er komt veel kijken bij het inkopen van producten voor een webshop. Om dit totaal bij u uit handen te nemen, bieden wij diverse diensten aan:

Als u een partij nodig heeft voor het inkopen van diverse spullen, materialen of grondstoffen voor uw webwinkel, begint u bij ons met sourcing. Hierbij leggen wij de juiste contacten met leveranciers waar wij precies de juiste producten kunnen inkopen voor uw webshop. Wilt u aan de hand van deze grondstoffen of materialen zelf nieuwe producten maken? Dan schakelt u ons in om dit proces te controleren en de kwaliteit te waarborgen. Wees verzekerd van hoge kostenbesparingen en hoge productiemogelijkheden Dankzij onze jarenlange ervaring in het Verre Oosten zijn wij in staat altijd met u mee te denken over het inkopen en controleren van spullen die u kunt inkopen voor uw webwinkel, zoals bijvoorbeeld kleding. Naast dat wij inkopen doen voor uw webshop, nemen wij het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van producten graag uit handen. Wij zorgen ervoor dat u het gehele proces op de hoogte blijft van de vorderingen. Interesse? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)30 6973 251.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op