Sourcing – Asia

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Home » Sourcing asia

Bespaar kosten en tijd en laat sourcing uitvoeren door CSP in Asia. Wij zorgen ervoor dat u alle valkuilen vermijdt en zich kunt richten op andere belangrijke zaken binnen uw organisatie. Wij vormen het verlengstuk van uw inkoopafdeling en nemen het gehele of een gedeelte van uw inkoopproces over. Schakel ons in voor sourcing in Asia en doe succesvol zaken in het Verre Oosten. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Wenst u graag sourcing te laten uitvoeren door CSP in Asia?

Neem contact op met ons

Haal het maximale uit productiemogelijkheden door ons in te schakelen voor sourcing in Asia

Als u ons uw gehele of een gedeelte van het inkoopproces toevertrouwt, krijgt u geen moment spijt. Dankzij onze jarenlange ervaring met sourcing in Asia, zijn wij bekend met goede leveranciers waarmee wij een goede relatie hebben opgebouwd voor zowel bestaande als nieuwe producten. Samen met u bekijken we alle mogelijkheden voor uw product en de benodigde specificaties. We denken met u mee en ondersteunen u bij het bedenken, ontwerpen en produceren van uw producten. Tijdens het gehele proces blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wij spreken de taal

Wij zijn bekend met de Chinese cultuur en spreken Chinees, Nederlands en Engels. Hierdoor communiceren wij op internationaal niveau met elke partij. Wij zijn gevestigd in steden als Hong Kong, Zhejiang en Guangzhou, waar de meeste productie plaatsvindt. Dit maakt het voor ons eenvoudig om fabrieken te bezoeken en controles uit te voeren. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar +31 (0)30 6973 251.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op

CSPacific