Selecteer een pagina

Outsourcen

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Om de kosten te drukken, gaan veel bedrijven hun productie outsourcen naar het buitenland. China en andere landen in Zuidoost-Azië zijn hiervoor zeer populair. Cultuurverschillen vermoeilijken echter de communicatie bij het zakendoen met deze landen. Reken daarom op een partner zoals CSP. Wij zijn gespecialiseerd in communicatie tussen Nederlandse en Chinese bedrijven.
 

Neem contact op met ons

 

Reken op onze expertise om uw productie zorgeloos te outsourcen

Uw productie outsourcen naar het buitenland kent vele voordelen, maar ook enkele valkuilen. CSP helpt u deze omzeilen en om een hartelijke relatie op te bouwen met uw buitenlandse leverancier. Hoe doen we dit? Wij helpen u misverstanden te vermijden aan de hand van heldere communicatie. Onze medewerkers spreken namelijk Nederlands, Engels en Chinees. Wij hebben bovendien kantoren ter plaatse in het land waarnaar u gaat outsourcen. Zo houden we de vinger aan de pols.
 

Vraag onze veelomvattende service aan

CSP verbetert de communicatie met het bedrijf waarnaar u de productie gaat outsourcen. Verder bieden wij ook praktische hulp wanneer u internationaal gaat ondernemen. Zo helpen wij u bij het sourcen van een fabrikant en het regelen van sampling voor uw product. We zitten met alle partijen aan tafel voor een duidelijke en eerlijke offerte, organiseren kwaliteitscontroles en nemen verschillende administratieve taken over. Neem contact met ons op en ontdek uw maatwerk oplossing. Stuur een e-mail of bel +31 (0)30 6973 251.


 

 

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op