Selecteer een pagina

Nieuw product ontwikkelen

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Als u een nieuw product gaat ontwikkelen, heeft u vervolgens een fabrikant nodig om het te produceren. Om de kosten te drukken, zoekt u deze in het buitenland zoals in China of Vietnam. CSP heeft jarenlang ervaring en uitgebreide kennis van de plaatselijke handelswijze. Reken op onze hulp om een uitstekende fabrikant te vinden en de relatie met deze partner te onderhouden.
 

Neem contact op met ons

 

Reken op onze hulp om een nieuw product te ontwikkelen in het buitenland

Er komt heel wat bij kijken wanneer u een nieuw product gaat ontwikkelen. Een van de stappen is de zoektocht naar een fabrikant die het voor u produceert. Als u een producent zoekt in Azië, rekent u op de expertise van CSP. Samen gaan we op zoek naar een fabrikant die enkele samples voor u produceert. Bent u tevreden? Dan stellen we samen een geschikte offerte op en regelen we de follow-up. Zo kunt u zorgeloos een nieuw product ontwikkelen en het vanuit China importeren.
 

Bouw een goede relatie op met uw buitenlandse leverancier dankzij onze expertise

Omdat het personeel van CSP zich in zowel Nederland als in verschillende Aziatische kantoren bevindt, wordt er duidelijk gecommuniceerd tussen beide partijen. Dankzij onze kennis van de lokale taal en gewoontes, vermijdt u misverstanden en bouwt u een goede relatie op met uw leverancier. Vraag nu een offerte aan en ontdek hoe CSP u verder helpt wanneer u een nieuw product gaat ontwikkelen. Bel +31 (0)30 6973 251 of stuur ons een e-mail.


 

 

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op