Selecteer een pagina

Kleding laten produceren

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Kies voor deskundig advies en professionele ondersteuning als u kleding wilt laten produceren in het Verre Oosten. CSP heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en importeren van diverse soorten producten. Hierdoor hebben wij korte lijnen en goede relaties met goede leveranciers in Azië waardoor u voor een goede prijs-kwaliteitverhouding uw kleding kan laten produceren. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie.
 

Neem contact op met ons

 

Meerdere mogelijkheden als u uw kleding wilt laten produceren in Azië

Als u ervoor kiest om kleding te laten produceren in Azië, is het belangrijk dat u met de juiste mensen in zee gaat. Bent u op zoek naar de juiste materialen en/of grondstoffen voor u begint met het laten produceren van de kleding? Wij ondersteunen u graag bij het inkoopproces of nemen dit geheel van u over. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw product en de benodigde specificaties? Samen met u kijken we hier uitgebreid naar en ondersteunen we u waar u wenst. Op die manier houdt u voldoende tijd over voor andere belangrijke zaken.
 

Altijd op de hoogte van veranderingen en regelgevingen

Als u kleding wilt laten produceren in het buitenland, moet u goed op de hoogte zijn van diverse regelgevingen, gebruiken en actualiteiten. Wij zijn gevestigd in drie grote steden in China en weten daardoor altijd precies wat er speelt. Rekent u graag op onze ondersteuning? Neem contact met ons op. Bel naar +31 (0)30 6973 251.   
 

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op