Selecteer een pagina

Internationale handel

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Uw partner bij internationale handel is CSP. Wij zijn er om u te ondersteunen en begeleiden tijdens de inkoop, import en ontwikkeling van producten uit Azië. Wij hebben jaren ervaring met het sourcen van diverse leveranciers en ontwikkelaars in China en andere landen in het Verre Oosten. Hierdoor zijn wij goed in staat u te adviseren over de internationale handel. Neem contact met ons op voor meer informatie. Profiteer van onze kennis en ervaring met de internationale markt Wij zijn al meerdere jaren werkzaam in Azië en zijn dan ook gevestigd in diverse grote Chinese steden waar veel wordt geproduceerd. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van actualiteiten en veranderingen binnen de internationale handel. Zaken als regelgevingen voor binnen- en buitenland zijn bij ons goed gekend. Bij ons kiest u uit de volgende diensten:

 

Neem contact op met ons

 

Graag dienen wij ook als uw sparringpartner en zitten we met u rond de tafel om bijvoorbeeld een nieuw product te bedenken, ontwerpen en te ontwikkelen. Wij houden u gedurende het hele productieproces op de hoogte. Zo haalt u altijd het maximale uit de internationale handel, de productiemogelijkheden en kostenbesparingen.
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij vertellen u graag meer over al onze werkzaamheden en de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem hiervoor contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op +31 (0)30 6973 251.

 
 

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op