Selecteer een pagina

Internationaal ondernemen

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Wanneer u internationaal aan het ondernemen bent, behelst een belangrijk deel hiervan het importeren van goederen. De markt in Zuidoost-Azië wordt steeds belangrijker voor Nederlandse ondernemers. CSP is dé specialist voor het internationaal ondernemen in Azië. Wij helpen u graag bij de verschillende fasen van het importeren van goederen uit China en andere landen in het Verre Oosten.
 

Neem contact op met ons

 

De verschillende stadia van het internationaal ondernemen

Wanneer u internationaal gaat ondernemen, wilt u er zeker van zijn dat uw geïmporteerde goederen van goede kwaliteit zijn en dat ze ook in goede orde aankomen in Nederland. Daarom voeren wij het gehele importproces voor u uit. Wilt u een deel van het importproces aan ons uitbesteden? Wij leveren maatwerk, dus ook dit is mogelijk. De stadia van het importeren van goederen zijn als volgt:
 

  1. Het produceren van de goederen: u kunt uw goederen laten produceren door een van onze partners ter plaatse. Zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit.
  2. Kwaliteitscontrole: voor, tijdens en na het produceren van de goederen voeren wij graag kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen van uw product, het productieproces en op het transport naar Nederland
  3. Het transporteren van de door u geïmporteerde goederen naar Nederland. Wij regelen het boeken van een container, onderhouden contacten met de vervoerder en zorgen ervoor dat meerdere zendingen tegelijkertijd in Nederland aankomen. Zo hebben wij al miljoenen producten veilig in Nederland geïmporteerd.

Maatwerk bij het importeren van producten

Wanneer u internationaal gaat ondernemen met ondersteuning van CSP, heeft u de regie. U bepaalt of u het gehele proces van importeren van goederen aan ons overlaat, of dat u ook een gedeelte zelf uitvoert. Wij maken graag samen met u een plan van aanpak. Bel hiervoor +31 (0)30 6973 251.

 
 

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op