Selecteer een pagina

Inkooporganisatie

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

CSP is uw betrouwbare inkooporganisatie voor goederen uit China en andere landen in het Verre Oosten. Wij helpen u graag bij de verschillende aspecten die bij het importeren van goederen uit het buitenland komen kijken. Want u wilt er zeker van zijn dat goederen in goede staat aankomen in Nederland en dat u producten van goede kwaliteit importeert. Dan is het handig om uw inkooporganisatie ter plaatse te hebben met een eigen kantoor in Zuidoost-Azië Dat is echter erg kostbaar. Gelukkig is er een oplossing: CSP.

Neem contact op met ons

 

Uw inkooporganisatie in het Verre Oosten geregeld van A tot Z

Wij organiseren het inkopen van uw goederen uit het Verre Oosten graag van A tot Z. Van het produceren ter plaatse tot het inschepen van uw goederen in een Nederlandse haven, wij helpen u tijdens het gehele proces. Wij voeren ook graag een deel van het proces voor u uit. Zo leveren wij maatwerk voor iedere inkooporganisatie.

De diensten die wij u aanbieden

Het inkoopproces van goederen uit het Verre Oosten bestaat uit verschillende onderdelen. Wij voeren deze verschillende onderdelen graag voor u uit. Denk hierbij aan:
 

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op