Selecteer een pagina

Azië transport

  Ervaren begeleiding

  Grondige kwaliteitscontrole

  Partner met lokale kennis

Wilt u goederen vanuit Azië importeren en ook het transport goed geregeld hebben? En wilt u dit uitbesteden aan een specialist? Verstandige keuze. Hiermee bespaart u namelijk tijd, kosten en voorkomt u teleurstellingen. U hoeft namelijk niet uw eigen kantoor in Azië op te zetten om het transport te organiseren.

Neem contact op met ons

De kosten van uw transport vanuit Azië duidelijk in beeld

Door alle randzaken die komen kijken bij het transporteren van uw producten vanuit het buitenland, zijn de kosten hiervan niet altijd duidelijk. Bij CSP krijgt u echter een duidelijk overzicht van de kosten. Wij bekijken eerst welke diensten u nodig heeft en maken op basis hiervan een duidelijke offerte. Vaak zijn onze tarieven gebaseerd op de inkoopomzet.

Zeker van een goede kwaliteit

Wanneer u goederen wilt importeren vanuit Azië en daarom een transport organiseert, wilt u zeker zijn van goede kwaliteit. U wilt niet dat uw investering niets of minder waard blijkt te zijn. Laat daarom kwaliteitscontroles uitvoeren door onze specialisten in het land van herkomst. Zo bent u voordat het transport vanuit Azië start zeker van een goede kwaliteit van uw investering.

Goed en veilig transport

Wilt u er zeker van zijn dat het transport van de door u geïmporteerde goederen uit Azië en andere delen van de wereld op een veilige en betrouwbare manier gebeurt? Laat het transport dan organiseren door CSP. Wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 6973 251. Wij staan u tevens tot dienst als u goederen uit India wilt importeren.

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Nu wij uw aandacht hebben, klik door om te zien wat wij u aan extra’s kunnen bieden.

Neem contact op